PARTNERS

Nino Detmar

Nino Detmar

Nino Detmar (1967) heeft de afgelopen 25 jaar commerciële en leidinggevende functies vervuld bij Westland/Utrecht Hypotheekbank en ING Real Estate Finance met als specialisatie het financieren van vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling. Hij heeft een groot landelijk netwerk in de vastgoedsector en de juiste contacten bij vastgoedfinanciers.

Als ‘bruggenbouwer’ weet Nino de juiste contacten te leggen, partijen samen te brengen en met elkaar te verbinden. Zijn analytisch vermogen en pragmatische instelling stellen hem in staat om snel te schakelen, te beoordelen of financieringen haalbaar zijn en tot een optimale, creatieve oplossing te komen.

foto-murat

Murat Onen

Murat Onen (1970) begon zijn loopbaan in 1996 bij ING en heeft hier diverse commerciële functies bekleed waar hij klanten bediende van middelgrote tot grote (niet beursgenoteerde) ondernemingen. In zijn laatste functie als Relatiemanager Bouw-, Onroerend Goed & Leisure lag de nadruk op vastgoed gerelateerde financieringstransacties. Daarbij was hij een strategische sparringpartner voor zijn klanten en vertegenwoordiger van ING in vastgoed netwerken.

Murat is een toegewijde en gepassioneerde persoon. Bij complexe problemen weet hij met een scherpe analyse snel tot de kern door te dringen en hiervoor een passende financiële oplossing te vinden. Hij kenmerkt zich door een nuchtere en zakelijke aanpak zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Léon van der Pol

Léon van der Pol MRE (1964) is al meer dan 20 jaar actief als vastgoedfinancier in de regio’s Eindhoven- Den Bosch en Nijmegen- Arnhem. Hij heeft onder andere gewerkt bij Bouwfonds Property Finance en FGH Bank, waar hij de laatste 12 jaar als directeur verantwoordelijk was voor de kantoren Eindhoven en Maastricht.

Door zijn jarenlange ervaring op diverse posities beschikt Léon over een sterk specialistisch netwerk zowel aan de kant van kredietnemers als kredietgevers. Als financier is Léon tot in detail op de hoogte van de werkwijze van kredietverstrekkers, de beoordeling en de besluitvorming. Hierdoor kan hij toegevoegde waarde leveren gedurende het gehele proces, vanaf de aanvraag tot aan de sluiting.

Léon is een gedreven netwerker die gaat voor de lange termijn relatie en denkt in oplossingen. Eén van zijn relaties betitelde hem als een “no nonsens vastgoedprofessional”.

ASSOCIATES

Hans Staal

Hans Staal

Hans Staal (1964), eigenaar van StSt Vastgoedadviseurs, is als vastgoedadviseur en taxateur van zakelijk vastgoed verbonden aan Floris Vastgoed Specialisten.

Hans heeft brede ervaring opgedaan binnen de vastgoedsector bij Jones Lang LaSalle, BRO Adviseurs en Philips Corporate Real Estate. De afgelopen 18 jaar is Hans zelfstandig vastgoedadviseur, beëdigd register taxateur van commercieel vastgoed en Member of RICS.

Hij is gespecialiseerd in het heronderhandelen van huurcontracten, aanhuur- en aankoopadvisering, sale & lease back constructies en het taxeren van zakelijk vastgoed. Een helder en onderbouwd advies, creativiteit en resultaatgerichtheid zijn telkens het uitgangspunt.

Erik Prillevitz

Erik Prillevitz

Erik Prillevitz (1967) is als Advocaat / Partner bij Bellius Advocaten verbonden aan Floris Vastgoed Specialisten. Erik in 1996 beëdigd als advocaat. In 2006 heeft Erik, samen met twee partners, zijn huidige advocatenkantoor opgericht. Erik is lid van de Vereniging voor Bouwrecht advocaten en richt zich vooral op bedrijven in bouw- en vastgoedsector.

Door zijn ervaring is Erik in staat te doorzien wat de oorzaken zijn van geschillen waarmee een onderneming te maken kan krijgen en welke belangen er in de organisatie spelen. Hierdoor kunnen de juridische vragen beter worden beantwoord. Die antwoorden komen vanzelfsprekend tot stand in overleg met de ondernemer. Dit omdat de richting die wordt gekozen, moet passen in de visie van de onderneming en moet bijdragen aan het bereiken van de doelen van de onderneming.

Stijn Clercx

Stijn Clercx

Stijn Clercx (1969) is als Notaris / Partner bij Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen te Breda adviseur van Floris Vastgoed Specialisten. Stijn heeft in 1996 zijn academische studie notarieel recht afgerond. In 2007 is Stijn als opvolger van de notarissen Van Bavel en Broers benoemd als notaris. Stijn is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en het onroerend goed recht en richt zich met name op de zakelijke markt.

Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen is een van de grootste notariskantoren in de regio Breda en daardoor heeft men meer specifieke expertise op de verschillende notariële vlakken verkregen en is men beter in staat om de belangen van haar cliënten te behartigen. Daarnaast is Clercx Claasen Leenders Netwerk Notarissen aangesloten bij Netwerk Notarissen, een samenwerkingsverband van 160 zelfstandige notariskantoren in Nederland, waarmee een hoge mate van kwaliteit en kennis wordt gewaarborgd.