PARTNERS

Nino Detmar

Nino Detmar

Nino Detmar (1967) heeft de afgelopen 30 jaar commerciële en leidinggevende functies vervuld bij Westland/Utrecht Hypotheekbank en ING Real Estate Finance met als specialisatie het financieren van vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling. Hij heeft een groot landelijk netwerk in de vastgoedsector en de juiste contacten bij vastgoedfinanciers.

Als ‘bruggenbouwer’ weet Nino de juiste contacten te leggen, partijen samen te brengen en met elkaar te verbinden. Zijn analytisch vermogen en pragmatische instelling stellen hem in staat om snel te schakelen, te beoordelen of financieringen haalbaar zijn en tot een optimale, creatieve oplossing te komen.

foto-murat

Murat Onen

Murat Onen (1970) begon zijn loopbaan in 1996 bij ING en heeft hier diverse commerciële functies bekleed waar hij klanten bediende van middelgrote tot grote (niet beursgenoteerde) ondernemingen. In zijn laatste functie als Relatiemanager Bouw-, Onroerend Goed & Leisure lag de nadruk op vastgoed gerelateerde financieringstransacties. Daarbij was hij een strategische sparringpartner voor zijn klanten en vertegenwoordiger van ING in vastgoed netwerken.

Murat is een toegewijde en gepassioneerde persoon. Bij complexe problemen weet hij met een scherpe analyse snel tot de kern door te dringen en hiervoor een passende financiële oplossing te vinden. Hij kenmerkt zich door een nuchtere en zakelijke aanpak zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Sonja Jansen

Sonja Jansen (1973) rondde in 1997 haar universitaire studie Bedrijfseconomie af en startte daarna als assistent accountant bij Deloitte. Vervolgens maakte zij de overstap naar het bankwezen, naar ING. Hier heeft zij over een periode van 23 jaar zowel commerciële als risk management functies vervuld op het gebied van met name Real Estate Finance en Private Banking/Wealth management.

Door haar kennis, kunde en oprechte interesse in mensen en hun wensen, kan zij relaties ontzorgen op vlakken waar ze zelf te weinig kennis over – of te weinig tijd voor – hebben. Sonja is als Kredietanalist werkzaam bij Floris Vastgoed Specialisten. Haar resultaat-gerichtheid en persoonlijke aanpak zorgen, in samenwerking met de partners, voor een optimale klantbediening.

Jacco van Pelt

Jacco van Pelt (1970) is een gedegen vastgoedprofessional met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Tot 2019 was Jacco als Commercieel Directeur van Mayfield Asset and Property Management verantwoordelijk voor het management en groei van de Nederlandse onroerend goed portfolio. Hiervoor is hij lange tijd als Senior Asset Manager actief geweest. Daarvoor heeft hij 10 jaar diverse commerciële functies vervuld bij de Westland/Utrecht Hypotheekbank en Bouwfonds Property Finance.

Jacco is actief op het gebied van commercieel management van zakelijk vastgoed. De focus van Jacco ligt op het optimaliseren, door waarde toe te voegen en het rendement te verhogen, van onroerend goed portfolio’s van haar opdrachtgevers.

Met Jacco als partner van Floris Vastgoed Specialisten bundelen wij onze gezamenlijke krachten en specialisaties zodat wij onze relaties een full service dienstenpakket aan kunnen bieden. Dit met een persoonlijke en open benadering.

Rolf Houtkoop

Rolf Houtkoop (1965) begon zijn loopbaan bij Nationale Nederlanden Vastgoed in 1989, de rechtsvoorganger van het latere ING Real Estate Investment Management, waar hij verschillende functies heeft vervuld met betrekking tot asset management van een deel van de Nederlandse woning- en kantoorportefeuille.

In 1999 maakte hij de overstap naar ING Real Estate Finance, waar hij als senior relationshipmanager een leningportefeuille beheerde en actief prospects benaderde, waarvoor hij vastgoedfinancieringstransacties voor beleggers en projectontwikkelaars arrangeerde. In die hoedanigheid heeft hij een groot netwerk uitgebouwd van beleggers, ontwikkelaars, makelaars en adviseurs.

Door zijn jarenlange ervaring is hij in korte tijd in staat de haalbaarheid en mogelijkheid van een vastgoedfinancieringspropositie op te maken. Daarbij is hij constant op zoek naar een creatieve en voor de klant best passende oplossing.

ASSOCIATES

Stijn Clercx

Stijn Clercx

Stijn Clercx (1969) is als Notaris / Partner bij Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen te Breda adviseur van Floris Vastgoed Specialisten. Stijn heeft in 1996 zijn academische studie notarieel recht afgerond. In 2007 is Stijn als opvolger van de notarissen Van Bavel en Broers benoemd als notaris. Stijn is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en het onroerend goed recht en richt zich met name op de zakelijke markt.

Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen is een van de grootste notariskantoren in de regio Breda en daardoor heeft men meer specifieke expertise op de verschillende notariële vlakken verkregen en is men beter in staat om de belangen van haar cliënten te behartigen. Daarnaast is Clercx Claasen Leenders Netwerk Notarissen aangesloten bij Netwerk Notarissen, een samenwerkingsverband van 160 zelfstandige notariskantoren in Nederland, waarmee een hoge mate van kwaliteit en kennis wordt gewaarborgd.

Robert Sintnicolaas

Robert Sintnicolaas (1971) is mede-eigenaar van Rijppaert & Peeters Advocaten waaronder de labels ‘De Zaak Breda’ en ‘Buro Letselschade’ vallen. Er werken 15 gespecialiseerde advocaten verdeeld over de vestigingen in Oosterhout en Breda. Hij is als advocaat ruim 22 jaar actief in de contract- en adviespraktijk voor zowel profit als non-profit ondernemingen.

Robert is breed ondernemingsrechtelijk georiënteerd maar richt zich specifiek op vastgoedontwikkeling, bouwrecht, vennootschapsrecht en insolventie. Op het laatste rechtsgebied is hij ook werkzaam als curator met de hoogste graad van specialisatie.

De relaties van Robert waarderen zijn pragmatische aanpak van zaken en ‘no nonsense’ advisering die verder reikt dan een strikt juridische blik. Hij denkt in creatieve en praktische oplossingen en die behelzen zeker niet altijd een langdurig en kostbaar juridisch traject.

Hij is lid van specialisatievereniging INSOLAD, de Vereniging van Vastgoed Juristen, de Vereniging van Bouwrecht Advocaten en de Bredase Bouwsociëteit Via Latus.

Caroline Sterrenburg

Caroline Sterrenburg (1982) is eigenaar van NEXT Beleggingspanden waarin zij voor haar klanten beleggingspanden aankoopt, verhuur klaar maakt, verhuurd en beheert.

Caroline begon haar loopbaan in 2006 bij ABN AMRO. Hier heeft ze onder andere de vastgoedportefeuille beheerd waarin alle klanten met een commercieel vastgoedfinanciering zich bevonden. Hierdoor begrijpt ze goed waar beleggers in vastgoed naar op zoek zijn.

Deze ervaring gecombineerd met haar passie voor vastgoed en een persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat Caroline precies dat beleggingspand vindt dat past. Een beleggingspand met tevreden huurders waar een mooi rendement mee gerealiseerd wordt.