PARTNERS

Nino Detmar

Nino Detmar

Nino Detmar (1967) heeft de afgelopen 25 jaar commerciële en leidinggevende functies vervuld bij Westland/Utrecht Hypotheekbank en ING Real Estate Finance met als specialisatie het financieren van vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling. Hij heeft een groot landelijk netwerk in de vastgoedsector en de juiste contacten bij vastgoedfinanciers.

Als ‘bruggenbouwer’ weet Nino de juiste contacten te leggen, partijen samen te brengen en met elkaar te verbinden. Zijn analytisch vermogen en pragmatische instelling stellen hem in staat om snel te schakelen, te beoordelen of financieringen haalbaar zijn en tot een optimale, creatieve oplossing te komen.

foto-murat

Murat Onen

Murat Onen (1970) begon zijn loopbaan in 1996 bij ING en heeft hier diverse commerciële functies bekleed waar hij klanten bediende van middelgrote tot grote (niet beursgenoteerde) ondernemingen. In zijn laatste functie als Relatiemanager Bouw-, Onroerend Goed & Leisure lag de nadruk op vastgoed gerelateerde financieringstransacties. Daarbij was hij een strategische sparringpartner voor zijn klanten en vertegenwoordiger van ING in vastgoed netwerken.

Murat is een toegewijde en gepassioneerde persoon. Bij complexe problemen weet hij met een scherpe analyse snel tot de kern door te dringen en hiervoor een passende financiële oplossing te vinden. Hij kenmerkt zich door een nuchtere en zakelijke aanpak zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Jessie Kruis

Jessie Kruis (1997) heeft twee jaar de studie Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit gevolgd. Hierna heeft zij de switch gemaakt naar de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan Hogeschool Rotterdam, waar zij inmiddels derdejaars student is. De vastgoedbranche is een sector die haar al van jongs af aan intrigeert.

Als algemeen medewerker van Floris Vastgoed Specialisten beoogt zij klanten op een voorspoedige manier te begeleiden gedurende het financieringstraject. Hierbij ligt de focus op de BTL-financieringen. Haar resultaatgerichtheid en persoonlijke aanpak zorgen voor een optimale klantbediening.

ASSOCIATES

Jacco van Pelt

Jacco van Pelt (1970) MRICS is met zijn bedrijf ROCKPOINT Asset Management actief op het gebied van commercieel management van zakelijk vastgoed. De focus van ROCKPOINT Asset Management ligt op het optimaliseren, door waarde toe te voegen en het rendement te verhogen, van onroerend goed portfolio’s van haar opdrachtgevers.

Jacco is een gedegen vastgoedprofessional met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Tot 2019 was Jacco als Commercieel Directeur van Mayfield Asset and Property Management verantwoordelijk voor het management en groei van de Nederlandse onroerend goed portfolio. Hiervoor is hij lange tijd als Senior Asset Manager actief geweest. Daarvoor heeft hij 10 jaar diverse commerciële functies vervuld bij de Westland/Utrecht Hypotheekbank en Bouwfonds Property Finance.

Met ROCKPOINT Asset Management als partner van Floris Vastgoed Specialisten bundelen wij onze gezamenlijke krachten en specialisaties zodat wij onze relaties een full service dienstenpakket aan kunnen bieden. Dit met een persoonlijke en open benadering.

Hans Staal

Hans Staal

Hans Staal (1964), eigenaar van StSt Vastgoedadviseurs, is als vastgoedadviseur en taxateur van zakelijk vastgoed verbonden aan Floris Vastgoed Specialisten.

Hans heeft brede ervaring opgedaan binnen de vastgoedsector bij Jones Lang LaSalle, BRO Adviseurs en Philips Corporate Real Estate. De afgelopen 18 jaar is Hans zelfstandig vastgoedadviseur, beëdigd register taxateur van commercieel vastgoed en Member of RICS.

Hij is gespecialiseerd in het heronderhandelen van huurcontracten, aanhuur- en aankoopadvisering, sale & lease back constructies en het taxeren van zakelijk vastgoed. Een helder en onderbouwd advies, creativiteit en resultaatgerichtheid zijn telkens het uitgangspunt.

Stijn Clercx

Stijn Clercx

Stijn Clercx (1969) is als Notaris / Partner bij Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen te Breda adviseur van Floris Vastgoed Specialisten. Stijn heeft in 1996 zijn academische studie notarieel recht afgerond. In 2007 is Stijn als opvolger van de notarissen Van Bavel en Broers benoemd als notaris. Stijn is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en het onroerend goed recht en richt zich met name op de zakelijke markt.

Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen is een van de grootste notariskantoren in de regio Breda en daardoor heeft men meer specifieke expertise op de verschillende notariële vlakken verkregen en is men beter in staat om de belangen van haar cliënten te behartigen. Daarnaast is Clercx Claasen Leenders Netwerk Notarissen aangesloten bij Netwerk Notarissen, een samenwerkingsverband van 160 zelfstandige notariskantoren in Nederland, waarmee een hoge mate van kwaliteit en kennis wordt gewaarborgd.

Robert Sintnicolaas

Robert Sintnicolaas (1971) is mede-eigenaar van Rijppaert & Peeters Advocaten waaronder de labels ‘De Zaak Breda’ en ‘Buro Letselschade’ vallen. Er werken 15 gespecialiseerde advocaten verdeeld over de vestigingen in Oosterhout en Breda. Hij is als advocaat ruim 22 jaar actief in de contract- en adviespraktijk voor zowel profit als non-profit ondernemingen.

Robert is breed ondernemingsrechtelijk georiënteerd maar richt zich specifiek op vastgoedontwikkeling, bouwrecht, vennootschapsrecht en insolventie. Op het laatste rechtsgebied is hij ook werkzaam als curator met de hoogste graad van specialisatie.

De relaties van Robert waarderen zijn pragmatische aanpak van zaken en ‘no nonsense’ advisering die verder reikt dan een strikt juridische blik. Hij denkt in creatieve en praktische oplossingen en die behelzen zeker niet altijd een langdurig en kostbaar juridisch traject.

Hij is lid van specialisatievereniging INSOLAD, de Vereniging van Vastgoed Juristen, de Vereniging van Bouwrecht Advocaten en de Bredase Bouwsociëteit Via Latus.

Caroline Sterrenburg

Caroline Sterrenburg (1982) is eigenaar van NEXT Beleggingspanden waarin zij voor haar klanten beleggingspanden aankoopt, verhuur klaar maakt, verhuurd en beheert.

Caroline begon haar loopbaan in 2006 bij ABN AMRO. Hier heeft ze onder andere de vastgoedportefeuille beheerd waarin alle klanten met een commercieel vastgoedfinanciering zich bevonden. Hierdoor begrijpt ze goed waar beleggers in vastgoed naar op zoek zijn.

Deze ervaring gecombineerd met haar passie voor vastgoed en een persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat Caroline precies dat beleggingspand vindt dat past. Een beleggingspand met tevreden huurders waar een mooi rendement mee gerealiseerd wordt.